Rulada cu salam si ceapa verde

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 2679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 6 felii mari de salam
  • coada unei cepe verzi
  • Sare
  • Piper
  • 1 gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu salam si ceapa verde:

Batem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. Dupa ce s-a copt, facem proba scobitorii, punem deasupra, cat e blatul cald, cascavalul ras, apoi feliile de salam.

Rulam bine blatul si il dam la frigider 2 ore. Apoi taiem felii si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu salam si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecel